Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Saturday, March 10, 2012

Ben Ashaari dan header blog saya


Assalamualaikum readers.

Kali ni ai nak join segmen baru abg Ben. Segmen apa? Segmen apa? Ha segmen ni la...segmen "Ben Ashaari dan header blog saya". Abg Ben kata kena cerita dalam 10 patah perkataan je so ceritanya begini:

Burung hantu + tagline waiting for my prince charming

Kenapa burung hantu? Apa kaitannya dengan " waiting for my prince charming "?

Ai ni ibarat si burung hantu yang sedang menunggu burung hantu lain datang.

Hahaha. Boleh ke macam tu? Erkk...pengsan +_+

Ok sekian itu je maksud header blog ai. Yeehuu.

- Miss Qerieyal -


23 comments:

  1. cute header..

    follow awak

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-maksud-header-blog-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  2. http://www.keychaincomel.comMarch 10, 2012 at 9:09 PM

    assalam...cantik..pink g2..sy follow awk.

    ReplyDelete
  3. hi. dari segmen yg sama.
    sudi2 lah singgah ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  4. hi singgah sini dari segmen yang sama
    follow awak sudah
    sudi2 follow shaz balik yea
    http://bee-shawal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. owl comel ^^

    datang dari segmen yang sama,jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. http://www.keychaincomel.com waalaikumsalam..time kasih awk. now gak sy follow. hihih

    ReplyDelete
  7. wow, nice header and nice description. Keep it up dear (: jom follow shiema pulak - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. wow, nice header and nice description. Keep it up dear (: jom follow shiema pulak - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  9. hi.. datang dari segmen sama :)
    btw done follow awk..

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  10. shiema sufian thanks shiema. jom g blog awk lak. hihih

    ReplyDelete
  11. singgah...:)

    http://arazua.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  12. Arra Ahmad xnk minum2 dulu ke? hihih. thanks singgah

    ReplyDelete
  13. follow sini.. siyes lawa giler header tuuu...kte join jugak

    http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  14. lawa header tu . sesuai dengan blog :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    ReplyDelete
  15. hai, jln tengok perserta segmen abg ben. slm perkenalan. jom g blog saya.. =)

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014