Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Friday, March 16, 2012

Alert!! Alert!! Part 2


Assalamualaikum readers.

LEBIH RM500 UNTUK DIMENANGI!!!

To all blogger yang teringin nak menang hadiah best-best, esok ai akan start my 1st GiveAway. Kepada adik-adik yang dah nak balik ke sekolah, dont worry. Contest ni akan berlangsung selama sebulan. If peserta kurang daripada 20 orang, penyertaan korang akan diadili berdasarkan tagline yang kreatif dan menarik. Sekiranya peserta lebih daripada 20 orang, automatically akan dipilih menggunakan Random. Okeys. Cepat bagitahu kawan-kawan untuk join. ^__^

- Miss Qerieyal -


14 comments:

  1. sponsor nak join boleh tak? hehe :)

    ReplyDelete
  2. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/03/contest-blog-paling-ohsem-by-norfaiez.html ta g awk

    ReplyDelete
  3. wanie :) hehe...klu dear x jd sponsor blh la :)

    ReplyDelete
  4. takpa sis. taknak join nak sponsor :)

    ReplyDelete
  5. @Miss Al

    jangan puji lebih nanti kembang :)

    ReplyDelete
  6. haha. baiklah akak :) selamat mengendalikan GA ini.

    ReplyDelete
  7. sista :D saya nak join tapi ada sponsor tak letak widget follower macam yrs tu,so klu ikut button tumblr tu x boleh sbb dah max 300.how?

    ReplyDelete
  8. Syasya Johan sponsor yg mn 1 ek? nnt sista update :)

    ReplyDelete
  9. contest ini smpai sebulan ek ? Kak syasya johan ckp tu , yg mna satu,? Maybe ada .

    ReplyDelete
  10. Rainbow Blog yup sampai sebulan. yg mn satu tak boleh follow or like dear?

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014