Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Friday, June 21, 2013

Jawab SATU soalan, boleh menang iPhone 5 atau Samsung S4? Biar Betik!

Assalamualaikum peeps.

Tajuk entry kali ni agak GEMPAK sikit. Sikit ke? Mau terbeliak biji mata korang. Dengar pulak dapat iPhone 5 atau Samsung S4. Huda tahu ramai yang addicted dengan gadget. Nak nak pulak PERCUMA.  So kalau nak menang dipersilakan untuk join contest yang dianjurkan oleh RHB GROUP

SENARAI HADIAH

20 units of Fujifilm Instax mini 25
20 units of iPod nano 16GB
20 units of RM 100 Cash Prize
15 units of Canon Digital Compact Camera PowerShot A3400 IS
5 units of iPad mini 16GB Wi-Fi
5 units of Samsung Galaxy Note 8.0
5 units of Samsung Galaxy S4 16GB
5 units units of iPhone 5, 16GB
5 units of BlackBerry® Z10 Smartphone

Caranya mudah sahaja. Apa yang korang perlu buat adalah:

1. Klik link CONTEST

2. Tunggu sampai habis loading

3. LIKE page RHB GROUP


4. Klik JOIN NOW


5. Klik OKEY


6. TARIKH dan MASA untuk menjawab soalan akan diberitahu.


Huda kena cek esok (21 Jun 2013 Jam 9 pagi). At that time baru la korang boleh jawab soalan. Aishhh nebes macam nak jawab exam la pulak. Ngee~

Ini baru dikira STEP 1. But make sure korang alert dengan TARIKH dan MASA yang diorang bagi sebab Huda tak pasti kalau dah terlepas tarikh tu boleh ke tidak jawab soalan. Ok selepas selesai menjawab soalan, untuk STEP 2 korang dikehendaki melengkapkan maklumat diri korang. Once dah complete, STEP 3 korang kena share tentang contest ni di laman sosial



Btw, lupa nak mention. Contest ni dibuka pada hari Isnin hingga Jumaat sahaja. Korang jangan mengada-ngada nak jawab contest hari Sabtu atau Ahad. Kalau nak tahu lebih lanjut sila baca TERM & CONDITION ye.

Contest berlansung dari 17 JUN - 1 NOV. Still have a time. Ok selamat mencuba. Don't give up untuk mencuba. Mana tahu rezeki menang gula-gula. Kuikuikui.

Xoxo Huda


12 comments:

  1. wuishhh . bestnyaa contest nieyhh
    nanti nak cuba laaa !! :D
    nbtw nice sharingg . good luck ek ? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear. Good luck too! ^_^
      Join jangan tak join :D

      Delete
  2. wow bestnya nak join ni...tak boleh ni lepaskan peluang....thanx kerana kasi tahu...

    ReplyDelete
  3. Macam best je. Nak try jugalah. Thanks share!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome dear. Try jangan tak try. :D

      Delete
  4. wohoo~~cantek ah! saye nk join jugak! kekeke..good luck eh! fighting!

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014