Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Wednesday, June 26, 2013

Bloggercard Running Man Bakal Menjadi Milik Anda

Assalamualaikum peeps.


Untuk peminat Running Man, Huda ada good news untuk korang. Especially untuk peserta BLOGGER CARD RUNNING MAN yang selama ni sentiasa support segmen Running Man anjuran Huda. Apakah? Nak tahu kena la setia dengan blog Huda. Hehehe. Insyaallah ada special bonus untuk para peserta. ^_^

Xoxo Huda

12 comments:

  1. nak yang jaesuk :( dah lepas erk ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti saya buat re-segmen Running Man untuk mana-mana blogger yang tak sempat join :)

      Delete
  2. awak ketinggalan 4 card .__. boleh minta 1 ngak yang sung ji ayo? *di lempar sama mis Huda. bercanda ko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bisa sekali Maya. Dengan senang hati kok :) Nanti saya re-segmen card Song Ji Hyo. Harus join ya ^_^

      Delete
    2. Okk, saya bakal join dong.. pasti tapi beritahu awak yah :)

      Delete
  3. saya terlepas 5 card blogger running man .. boleh tak buat segmen card RM semua sekali dan kita boleh pilih sendiri card mana yang belum ada ... boleh tak .. senang sikit buat semua sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey. Jika takde pape halangan saya cuba buat combo re-segmen ek ^_^

      Delete
    2. okey .. kalau ada segmen dan masa yg terluang saya join :)

      Delete
    3. Okey dear. Insyaallah dalam masa terdekat :)

      Delete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014