Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Saturday, June 15, 2013

Segmen Blogger Card Running Man | Jae Suk

Assalamualaikum peeps.

Running Man...Running Man. Bestnya esok pukul 4 petang ada Running Man Episod 2. Tak sangka ramai jugak peminat Running Man. So apalagi. Jom join segmen Huda untuk menunjukkan sokongan korang pada Running Man.

Penyertaan terbuka kepada blogger yang sporting sahaja. Tarikh tutup segmen pada 17 Jun.

Tapi sebelum tu minta jasa baik korang untuk CLEAR CACHE GOOGLE CHROME korang. Boleh? Tak tahu macam mana nak clear cache? KLIK TUTORIAL

http://i.imgur.com/h86KALI.png
1. Klik page SATU, DUA, TIGA, EMPATLIMA dan ENAM (tunggu sampai habis loading)
2. Follow blog ni
3. Buat entry bertajuk 'Saya nak Blogger Card Running Man | Jae Suk'
4. Copy gambar dan backlinkkan ke entry ni
5. Tinggalkan link di kotak komen beserta detail:

     • nama (untuk diletakkan pada card)*
     • no card cth: (1,2,3,4 atau 5)*

tanda (*) wajib letak pada komen

Pastikan korang jujur ye. Trimas.

Xoxo Huda


- SENARAI PESERTA -

1.   http://tieysmilez.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
2.   http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
3.   http://eatmakeread.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
4.   http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
5.   http://awesomesr.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
6.   http://youngsyaa.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
7.   http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
8.   http://najihahsusucokelat.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
9.   http://sweetlyorange2.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
10. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
11. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
12. http://shalmilanadya.blogspot.com/2013/06/segmen-blogger-card-running-man-jae-suk.html
13. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html

----------------------------------------------------------------------------------------------------
IKLAN 2 SECOND

Ada yang berminat untuk dapatkan ELSTINKO HATS tak? Topi ni pernah dipopularkan oleh SONG JI HYO dalam RUNNING MAN. Comel-comel semua. Kalau ada yang berminat boleh order di XARA XANDRA BOUTIQUE








24 comments:

  1. Saya join :D

    http://tieysmilez.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
    • Nama card: Tiey smilez*
    • no card cth: 2*

    ReplyDelete
  2. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html Joined ^_^

    ReplyDelete
  3. http://eatmakeread.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html
    nama- Nur Farah Zura
    no.- 4

    ReplyDelete
  4. http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html

    ReplyDelete
  5. http://awesomesr.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html

    Nama : ShakirahRosli
    No card : 2

    ReplyDelete
  6. Join ^^ .
    http://youngsyaa.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html

    Detail :

    • Nama pada card : Syaa Lalaa .
    • No card : 1

    ReplyDelete
  7. http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html , Hikma nak join :)
    Nama pada card : Hikma Midoh
    No card : 1 (pink)

    ReplyDelete
  8. saye join!! :)
    http://najihahsusucokelat.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html

    ReplyDelete
  9. J0in !
    http://sweetlyorange2.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html

    Nickname : Iffah Nadiah
    Nombor Card : 1 (PINK)

    ReplyDelete
  10. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html

    Nama : Farahanies
    No. card :1

    ReplyDelete
  11. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html

    nama : Nurul Husna *
    no card : 1 *

    ReplyDelete
  12. nak nak..join http://shalmilanadya.blogspot.com/2013/06/segmen-blogger-card-running-man-jae-suk.html

    Nama: CikMiela94
    card: 2

    ReplyDelete
  13. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html

    Nama: Noor Aina
    No: 3 (hijau)

    ReplyDelete
  14. http://mizamunroe.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-jae.html

    Nama : miza lee
    no : 1

    ReplyDelete
  15. Boleh sya tanya ? Act , awak bagi gambar jee or awak deliver nyaa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar sahaja. Kenapa ye? :)

      Delete
    2. Tak. Sebelum ni awak deliveer kan? Takperla thanks :D

      Delete
    3. Takde la dear. Sebelum2 ni pun saya bagi gambar je. ^_^
      Insyaallah next time kalau ada rezeki saya buat yang deliver pulak ye :D

      Delete
    4. Oh, okay. Syaa hope lepas nii buat kwangsoo pulak then joong kook :D. Tak boleh ke re-segmen blogger card ji hyo punya? Erm, minat dia sangt - sangt. Hurm....

      Delete
    5. Segmen untuk KWANGSOO after this dear. Jangan tak join pulak tau :p

      Insyaallah saya try untuk penuhi request awak. Tapi kalau saya re-segmen JI HYO selepas complete semua ahli Running Man rasa macam lama sangat tak nak tunggu?

      Delete
    6. Kwangsoo sure syaa join :D. Takpeee, pasal jihyo syaa tunggu :D

      Delete
    7. Maybe sebentar lagi saya release segmen KWANGSOO special untuk Sya ye. Suka tak? :D Nanti once saya re-segmen JI HYO Sya kena alert ya. :)

      Delete
  16. Haha, thankss. Kalau syaa tak join segmen segmen tu, syaa busy. Syaaa tak ada masa nk bukk blog langsung. Sorry sangat. Syaa memang nak join gilagila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala kenapa tak join :( Okey dear ^_^

      Delete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014