Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Tuesday, December 31, 2013

Dilema Baju Baru Untuk Blog Tercinta


Huarggghhh...teringin nak tukar baju blog tapi tapi tapi rasa sayang la pulak. Acane ni... Dilema betul la. Padahal baju baru tu dah lama siap plus bertapa ulangkaji coding. Stress bak kata Kang Gary... huarggghhh! 

Monday, December 09, 2013

KONTES U-BLOGGER


PELANCARAN | KONTES U-BLOGGER | Assalamualaikum, seperti yang di war-warkan sebelum ini, maka hari ini bermulalah Kontes U-Blogger yang bertujuan membuka ruang kepada rakan-rakan Blogger yang sudah mempunyai brand dan service mereka sendiri untuk sama-sama mempromosikan produk dan perkhidmatan mereka.


BANNER U-BLOGGER
SOALAN : SIAPAKAH PEMILIK MYWIFE CLOSET?
Senarai Blog U-Blogger


Syarat-syarat Penyertaan

1. Mestilah Blogger yang berwarganegara Malaysia.
2. Follow blog www.mawardiyunus.com [klik]
3. Buat entri bertajuk KONTES U-BLOGGER
      *sila copy coding berikut dan paste di ruangan HTML
4. Sila backlink banner U-blogger ke entri ini.
5. Jawab 1 soalan berkaitan dengan penaja Kontes U-Blogger dan Tinggalkan URL entry dan jawapan anda ke dalam ruangan komen entri ini. * awas jangan jawab dan letakkan jawapan soalan kontes di dalam entry anda untuk mengelakkan peserta lain "copy & paste".



6. Follow blog, Like fanpage penaja dan Follow Google+ penaja.
U-Blogger Mk Syahir ~ fuh.my [klik]
U-Blogger Dik Bee ~ www.dikbee.com [klik]
U-Blogger Hafizzy Aziz ~ www.fizgraphic.com [klik]
U-Blogger Sue Izza ~ myputeri21.blogspot.com [klik]
U-Blogger Qaseh Dalia ~ www.qasehdalia.com [klik]
U-Blogger Nurramizah Fadzil ~ supersihat.com [klik]
U-Blogger Pari Pari Putih ~ www.paripariputih.com [klik]
U-Blogger Marqis Careno ~ marqiscareno.blogspot.com [klik]
U-Blogger Korakora Art ~ korakoraartdesign.blogspot.com [klik]
U-Blogger Zulhilmi Tempoyak ~ www.zulhilmitempoyak.blogspot.com [klik]
dengan kerjasama Kelab Blogger Ben Ashaari [klik]


Senarai Fanpage U-Blogger
 





The Button Giveaway 2013

Assalamualaikum guys.

Huda join Giveaway lagi. Alang-alang tengah online ni kan. Selalu je tak menyempat nak join. Hihi. Sesiapa yang belum join tu boleh join. Tamat 18 DISEMBER 2013 ni. Hadiah pun nampak menarik. Nak tahu hadiah apa sila scroll entry sampai habis ye ^_^


KLIK UNTUK JOIN!

Daaa....Ini la hadiah tu. Button badge yang direka khas oleh CIK YANA. Comelkan. Kiut miut je doodle tu. So nice :)



Oh btw, pihak penganjur minta tag somebody. So Huda decide nak tag adik IMAN ZAKARIA. Aci tak? Hehe. Sila la join. Syarat mudah sahaja. Mudah-mudahan ada rezeki akhir tahun 2013. Ameen. 

Xoxo Huda




Mega Giveaway By Iman Zakaria


Bismillahirrahmanirrahim. Mudah-mudahan bertuah. Hihi.

....
....
....

HADIAH PILIHAN HUDA
Bear By Syifaul x1
Novel : Soalnya Hati (Nurul Syahida) By Hanis x1
Topup RM5 x2 By Syuee 


Xoxo Huda


Thursday, October 31, 2013

Top 6 Design untuk Segmen Reka & Menang Button Badge by Huda

Assalamualaikum guys.


Bertemu kembali dalam segmen....bukan segmen la. Hari ni Huda nak umumkan 6 DESIGN TERBAIK diantara 40 DESIGN yang dihantar. Untuk makluman, pemilihan pemenang adalah 100% dari pihak juri tanpa ada campur tangan dari Huda. Tunggu apa lagi. Jom terjah siapakah pemenangnya! 

Zasss~

-
-
-
-
-


-
-
-
-
-

SCROLL DOWN

-
-
-
-
-

KETAQ LETUW :p

-
-
-
-
-

SCROLL LAGI

-
-
-
-
-

TING!


NO #3 (The best design)

No #8

No #14

No #22

No #23

No #39

Kepada pemenang sila tinggalkan butir peribadi korang di FB LOLLYSHOPPE dengan mengcopy ayat dibawah :-

Assalamualaikum. Saya, _________________ (nama korang) pemenang no _________________ ingin menuntut hadiah berupa button badge design sendiri.

Disini saya sertakan butir peribadi saya :-
  • NAMA
  • ALAMAT
  • NO HP

Terima kasih kerana sudi menganjurkan segmen seperti ini. Terimalah sepatah dua kata dari saya ________________________________ (ucapan korang)


Kepada peserta yang tidak tersenarai, jangan bersedih. Adat pertandingan, ada menang ada kalah. Yang penting kita dah berusaha buat yang terbaik :)

Btw, Huda nak bagi TAWARAN ESKLUSIF untuk korang. Tawaran apa? Haaa baca betul-betul ye. Huda dengan berbesar hatinya ingin menawarkan HARGA PROMOSI kepada peserta yang tidak berjaya, untuk memiliki button badge design sendiri. Nak tak? Ok sila baca PAKEJ yang terkandung dalam PROMOSI tersebut.

PROMOSI BUTTON BADGE BERNILAI RM5

Korang akan dapat :-
1 pcs Button Badge (design sendiri) - Normal : RM3 | Promo : RM2.50
1 pcs Bookmark Bulat (design sendiri) - Normal : RM1.50 | Promo : RM0.50
Postage - RM2

*tawaran hanya untuk peserta sahaja

Sekiranya ada sebarang pertanyaan, boleh contact Huda melalui FB LOLLYSHOPPE.

Xoxo Huda



Monday, October 28, 2013

Top 13 Design Button Badge

Assalamualaikum guys.

Alhamdulillah. Terharu dengan penyertaan yang memberangsangkan untuk Segmen Reka & Menang Button Badge. Tak sangka rupanya ramai rakan blogger yang berbakat sampaikan juri pun rambang mata nak pilih pemenang. Hihi. 

FYI, sebanyak 40 jenis rekaan telah diterima oleh pihak Huda tetapi Huda akan shortlistkan TOP 13 DESIGN yang telah menarik hati juri. Kriteria pemilihan berdasarkan design yang KREATIF, MENARIK, COLOURFUL dan seangkatan dengannya.

Tetapi perlu diingatkan cuma 5 DESIGN yang betul-betul memenuhi kriteria sahaja akan dipilih sebagai pemenang. Dan setiap pemenang akan membawa pulang hadiah berupa BUTTON BADGE DESIGN SENDIRI. Sebelum Huda terlupa, juri berbesar hati untuk sponsor 1 BUTTON BADGE. Bermakna 6 BUTTON BADGE untuk 6 DESIGN. Trimas juri. :)

Tanpa perlu buang masa, let's checkedout TOP 13 DESIGN....
No #3

No #8

No #11

No #12

No #14

No #17

No #21

No #22

No #23

No #29

No #30

No #33

No #39

Kepada peserta yang tidak tersenarai, jangan bersedih. Ada TAWARAN ESKLUSIF untuk korang. Tawaran apa? Haaa baca betul-betul ye. Huda dengan berbesar hatinya ingin menawarkan HARGA PROMOSI kepada peserta yang tidak berjaya, untuk memiliki button badge design sendiri. Nak tak? Ok sila baca PAKEJ yang terkandung dalam PROMOSI tersebut.

PROMOSI BUTTON BADGE BERNILAI RM5


Korang akan dapat :-
1 pcs Button Badge (design sendiri) - Normal : RM3 | Promo : RM2.50
1 pcs Bookmark Bulat (design sendiri) - Normal : RM1.50 | Promo : RM0.50
Postage - RM2

*tawaran hanya untuk peserta sahaja

Sekiranya ada sebarang pertanyaan, boleh contact Huda melalui FB LOLLYSHOPPE.

Xoxo Huda



Senarai Peserta Segmen Reka & Menang Button Badge

Assalamualaikum guys.


Sorry lambat update senarai peserta segmen. Check this first ^_^



1.   http://yayaaaank.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
2.   http://superpapaya.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
3.   http://www.dayangdeno.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
4.   http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
5.   http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
6.   http://asma-sah.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda_5.html
7.   http://www.mojatcerewet.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
8.   http://www.zulaizat.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
9.   http://athirahkhider.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
10. http://www.ainasofea.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
11. http://umikasum.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
12. http://miss-tribal.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
13. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
14. http://zakieazid.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
15. http://edorishe.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
16. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
17. http://asnawihassim88.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
18. http://hunhanlover.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
19. http://fazahunhan.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
20. http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
21. http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
22. http://alwaysmile67.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
23. http://iyra-monster.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
24. http://www.cikkmira.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
25. http://maryamshafiqah.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
26. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
27. http://nuhassecret.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
28. http://amirahamer.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
29. http://www.cahayapermata.my/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
30. http://dunianuranisamar.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
31. http://vidolaaa.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
32. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
33. http://hubbunashilun9705.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
34. http://jassarahsyafiyamohdjalilstory.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
35. http://iam-misha.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
36. http://misspaiepal.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
37. http://arrienlove.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
38. http://alyatory.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html
39. http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/10/segmen-reka-menang-button-badge-by-huda.html


KLIK --- TOP 13 DESIGN


Official Announcement Pemenang Segmen 96 Jam by Huda

Assalamualaikum guys.


Sorry! Sorry! Sorry! Mungkin ramai yang tertunggu-tunggu official announcement dari Huda berkaitan PEMENANG SEGMEN 96 JAM BY HUDA. Ok now Huda nak umumkan PEMENANG yang berjaya membawa pulang hadiah misteri. Pemenang yang dimaksudkan adalah :-


1.   Blog : http://nurizzah1811.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/izzah.hudallah

2.   Blog : http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/afievy.ivy

3.   Blog : http://nazwww.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/atiqah.zulkifli.5

4.   Blog : http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/lim.y.sing.5

5.   Blog : http://amirahamer.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/EsyahCelsea

6.   Blog : http://nooramyma.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/amy.mahadi.71

7.   Blog : http://anggerikawsem.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/farisboy.anggerik

8.   Blog : http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/allynshaminza.eva

9.   Blog : http://bilamyamenulis.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/atikaaljamalullail

10. Blog : http://www.sigadismerah.my/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/niedanorainida

11. Blog : http://schomells.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/shylittleprincess



12. Blog : http://warmth-summer.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/farah.shafieka

13. Blog : http://hubbunashilun9705.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : http://www.facebook.com/double.standby

14. Blog : http://iam-misha.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/aina.misha.3

15. Blog : http://fazahunhan.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/FaZaBudakCool

16. Blog : http://vidolaaa.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/saya.ada.buku

17. Blog : http://hunhanlover.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/farahaeina

18. Blog : http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/mizseveyzeyraz

19. Blog : http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/atiqah.hashim.16

20. Blog : http://threewordsmeaneverything.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/mekkoya

21. Blog : http://mamapapaamir.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : http://www.facebook.com/sitiaminah.wahab

22. Blog : http://arinalola.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/faraharinazainal13


23. Blog : http://nurainothman.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/pages/Aifie-Shop/514551231926341

24. Blog : http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/ana.ahmad.0

25. Blog : http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/fatin.umira.33

26. Blog : http://seudillerq.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/helly.connia

27. Blog : http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/nohririn.reena

28. Blog : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/Fazlie93

29. Blog : http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/arifahlee

30. Blog : http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : http://www.facebook.com/aishah.fafa

31. Blog : http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : 

32. Blog : http://www.aimisyahirah.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/aimisyahirah9


* pemenang bertanda merah


Malangnya TIADA PEMENANG dari KUMPULAN 1. So GOOD NEWS untuk peserta dari kumpulan 1 yang seramai 10 orang...Huda nak bagi peluang korang menang hadiah misteri tersebut. 

Apa yang korang perlu buat adalah PM Huda di FB Lollyshoppe dan hantarkan message berikut :-

Saya, _______________ (Nama Korang) peserta nombor _______________ (No 1-11) dari Kumpulan 1 ingin memenangi hadiah misteri dari SEGMEN 96 JAM by HUDA.

Perlu diingatkan lagi sekali, pemenang dipilih berdasarkan SIAPA MESSAGE DULU DIA MENANG. Huda akan pilih peserta terawal yang menghantar message.
  
Insyaallah hadiah akan dipos dalam Minggu 1 atau Minggu ke 2 bulan November. Harap bersabar ye. Pada yang tak berjaya nanti Huda buat segmen lagi. Peluang untuk menang tu ada. At least sekali setiap seorang. So merasa la kan hadiah dari Huda. Yang penting jangan putus asa. Tak dapat hadiah besar dan grand, hadiah kecik dan biasa-biasa pun jadi la kan. Peace (")o_O

Xoxo Huda


Wednesday, October 23, 2013

Senarai Peserta & Pemilihan Pemenang Segmen 96 Jam by Huda

Assalamualaikum guys.


Mesti ramai yang tak sabar nak tahu siapakah pemenang bertuah yang bakal membawa pulang hadiah misteri kan...eyh baik korang ngaku cepat...ehehe. Ok untuk pengetahuan semua Insyaallah pemilihan pemenang akan dibuat pada hari ni bersamaan 23 OKTOBER 2013. Jam berapa Huda tak pasti. Apa yang pasti korang kena standby dengan jawapan. Huda akan pilih seorang peserta dari setiap kumpulan. Misalannya peserta Kumpulan 2 tak berjaya memberi jawapan yang tepat, Huda akan pilih peserta lain dari kumpulan tersebut. So korang ada chance nak menang la kan.

Sekiranya pukul 11.59 MALAM ni korang still tak dapat apa-apa message dari Huda bermakna takde rezeki la tu. Dan Huda akan umumkan nama pemenang pada 25 Oktober 2013.

Pada yang tak berjaya jangan sedih. Nanti Huda buat segmen lagi ye. Tak menang hari ni, Insyaallah segmen akan datang korang pulak menang. Mana tahu kan. Adat pertandingan. Ada yang menang ada yang kalah. Yang penting jangan putus asa. Chill :)

Xoxo Huda



- SENARAI PESERTA -

KUMPULAN 1

1.   Blog : http://nurizzah1811.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/izzah.hudallah

2.   Blog : http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/afievy.ivy

3.   Blog : http://nazwww.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/atiqah.zulkifli.5

4.   Blog : http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/lim.y.sing.5

5.   Blog : http://amirahamer.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/EsyahCelsea

6.   Blog : http://nooramyma.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/amy.mahadi.71

7.   Blog : http://anggerikawsem.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/farisboy.anggerik

8.   Blog : http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/allynshaminza.eva

9.   Blog : http://bilamyamenulis.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/atikaaljamalullail

10. Blog : http://www.sigadismerah.my/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/niedanorainida

11. Blog : http://schomells.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/shylittleprincess


KUMPULAN 2

12. Blog : http://warmth-summer.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/farah.shafieka

13. Blog : http://hubbunashilun9705.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : http://www.facebook.com/double.standby

14. Blog : http://iam-misha.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/aina.misha.3

15. Blog : http://fazahunhan.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/FaZaBudakCool

16. Blog : http://vidolaaa.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/saya.ada.buku

17. Blog : http://hunhanlover.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/farahaeina

18. Blog : http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/mizseveyzeyraz

19. Blog : http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/atiqah.hashim.16

20. Blog : http://threewordsmeaneverything.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/mekkoya

21. Blog : http://mamapapaamir.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : http://www.facebook.com/sitiaminah.wahab

22. Blog : http://arinalola.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/faraharinazainal13


KUMPULAN 3

23. Blog : http://nurainothman.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/pages/Aifie-Shop/514551231926341

24. Blog : http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/ana.ahmad.0

25. Blog : http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/fatin.umira.33

26. Blog : http://seudillerq.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/helly.connia

27. Blog : http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/nohririn.reena

28. Blog : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/Fazlie93

29. Blog : http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/arifahlee

30. Blog : http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : http://www.facebook.com/aishah.fafa

31. Blog : http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : 

32. Blog : http://hubbunashilun9705.blogspot.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/double.standby 

33. Blog : http://www.aimisyahirah.com/2013/10/segmen-96-jam-by-huda.html
      FB : https://www.facebook.com/aimisyahirah9


Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014