Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Thursday, October 31, 2013

Top 6 Design untuk Segmen Reka & Menang Button Badge by Huda

Assalamualaikum guys.


Bertemu kembali dalam segmen....bukan segmen la. Hari ni Huda nak umumkan 6 DESIGN TERBAIK diantara 40 DESIGN yang dihantar. Untuk makluman, pemilihan pemenang adalah 100% dari pihak juri tanpa ada campur tangan dari Huda. Tunggu apa lagi. Jom terjah siapakah pemenangnya! 

Zasss~

-
-
-
-
-


-
-
-
-
-

SCROLL DOWN

-
-
-
-
-

KETAQ LETUW :p

-
-
-
-
-

SCROLL LAGI

-
-
-
-
-

TING!


NO #3 (The best design)

No #8

No #14

No #22

No #23

No #39

Kepada pemenang sila tinggalkan butir peribadi korang di FB LOLLYSHOPPE dengan mengcopy ayat dibawah :-

Assalamualaikum. Saya, _________________ (nama korang) pemenang no _________________ ingin menuntut hadiah berupa button badge design sendiri.

Disini saya sertakan butir peribadi saya :-
  • NAMA
  • ALAMAT
  • NO HP

Terima kasih kerana sudi menganjurkan segmen seperti ini. Terimalah sepatah dua kata dari saya ________________________________ (ucapan korang)


Kepada peserta yang tidak tersenarai, jangan bersedih. Adat pertandingan, ada menang ada kalah. Yang penting kita dah berusaha buat yang terbaik :)

Btw, Huda nak bagi TAWARAN ESKLUSIF untuk korang. Tawaran apa? Haaa baca betul-betul ye. Huda dengan berbesar hatinya ingin menawarkan HARGA PROMOSI kepada peserta yang tidak berjaya, untuk memiliki button badge design sendiri. Nak tak? Ok sila baca PAKEJ yang terkandung dalam PROMOSI tersebut.

PROMOSI BUTTON BADGE BERNILAI RM5

Korang akan dapat :-
1 pcs Button Badge (design sendiri) - Normal : RM3 | Promo : RM2.50
1 pcs Bookmark Bulat (design sendiri) - Normal : RM1.50 | Promo : RM0.50
Postage - RM2

*tawaran hanya untuk peserta sahaja

Sekiranya ada sebarang pertanyaan, boleh contact Huda melalui FB LOLLYSHOPPE.

Xoxo Huda



8 comments:

  1. Yeay! Ahamdulillah deno menang! OMG! tak sangka betul sebab semua top 13 pun cantik2! terima kasih huda! nanti deno bg detail mcm yg huda nak ya.. thanks again! Tahniah juga buat semua pemenang yang lain :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. cantik design dorang! congrats la kepada semua :)

    ReplyDelete
  4. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Greetings, please visit my blog or directly to https://play.google.com/store/apps/details?id=air.PuzzleBarbie and https://play.google.com/store/apps/details?id = air.PuzzleEducationKids jugahttps :/ / play.google.com / store / apps / details? id = air.PuzzleDinosaurs, there are lots of good puzzles to sharpen and educate the intelligence of children, maybe you have children, sister, young niece, please try FREE, may be useful. sorry if not pleased, thank you.

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014