Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Monday, October 28, 2013

Top 13 Design Button Badge

Assalamualaikum guys.

Alhamdulillah. Terharu dengan penyertaan yang memberangsangkan untuk Segmen Reka & Menang Button Badge. Tak sangka rupanya ramai rakan blogger yang berbakat sampaikan juri pun rambang mata nak pilih pemenang. Hihi. 

FYI, sebanyak 40 jenis rekaan telah diterima oleh pihak Huda tetapi Huda akan shortlistkan TOP 13 DESIGN yang telah menarik hati juri. Kriteria pemilihan berdasarkan design yang KREATIF, MENARIK, COLOURFUL dan seangkatan dengannya.

Tetapi perlu diingatkan cuma 5 DESIGN yang betul-betul memenuhi kriteria sahaja akan dipilih sebagai pemenang. Dan setiap pemenang akan membawa pulang hadiah berupa BUTTON BADGE DESIGN SENDIRI. Sebelum Huda terlupa, juri berbesar hati untuk sponsor 1 BUTTON BADGE. Bermakna 6 BUTTON BADGE untuk 6 DESIGN. Trimas juri. :)

Tanpa perlu buang masa, let's checkedout TOP 13 DESIGN....
No #3

No #8

No #11

No #12

No #14

No #17

No #21

No #22

No #23

No #29

No #30

No #33

No #39

Kepada peserta yang tidak tersenarai, jangan bersedih. Ada TAWARAN ESKLUSIF untuk korang. Tawaran apa? Haaa baca betul-betul ye. Huda dengan berbesar hatinya ingin menawarkan HARGA PROMOSI kepada peserta yang tidak berjaya, untuk memiliki button badge design sendiri. Nak tak? Ok sila baca PAKEJ yang terkandung dalam PROMOSI tersebut.

PROMOSI BUTTON BADGE BERNILAI RM5


Korang akan dapat :-
1 pcs Button Badge (design sendiri) - Normal : RM3 | Promo : RM2.50
1 pcs Bookmark Bulat (design sendiri) - Normal : RM1.50 | Promo : RM0.50
Postage - RM2

*tawaran hanya untuk peserta sahaja

Sekiranya ada sebarang pertanyaan, boleh contact Huda melalui FB LOLLYSHOPPE.

Xoxo Huda



10 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillah tersenarai juga :) yeay! tahniah juga buat semua yg tersenarai!^^

      Delete
  2. Yeay tersenarai. Yeay. Tapi rasa tak dapat kot. Huhu. Semua yang lain lain lagi ceria. Huhuhu.

    ReplyDelete
  3. waaahh, serius, semua colorful and cantik2..

    ReplyDelete
  4. hehe tersenarai jugak
    tahniah yg lain

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014