Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Saturday, June 22, 2013

Segmen Blogger Card Running Man | Kwang Soo

Assamualaikum peeps.

2 hari lepas Huda dapat message daripada Sya Lala. Dia request buat Segmen untuk Kwang Soo pulak. Memandangkan hari ni Huda tak busy sangat, Huda cuba untuk penuhi permintaan Sya. Suka tak? Hew hew.


Siapa yang nak join boleh join tapi Huda harap korang faham dan bersabar sekiranya Huda lambat publish senarai peserta ataupun lambat edarkan kad korang. Actually Huda tak selalu online. Kalau online pun tak sempat nak update entry baru. Zzzz~ Semua dah clear? Ok good.

Now kita start dengan TUTORIAL CLEAR CACHE. Then baru join segmen. Terma dan syarat seperti dibawah ek. 

Penyertaan terbuka kepada blogger yang sporting sahaja. Tarikh tutup segmen pada 23 Jun.

http://i.imgur.com/D5g5hJK.png
1. Klik page 1, 2, 3, 45, 6, 7, 8, 9 dan 10 (tunggu sampai habis loading)
2. Follow blog ni
3. Buat entry bertajuk 'Saya nak Blogger Card Running Man | Kwang Soo'
4. Copy gambar dan backlinkkan ke entry ni
5. Tinggalkan link di kotak komen beserta detail:

     • nama (untuk diletakkan pada card)*
     • no card cth: (1,2,3,4 atau 5)*

tanda (*) wajib letak pada komen

Kena jujur tau. Kalau tak jujur macam mana nak jadi blogger berjaya. Kannn..tetiba. Hahaha

Xoxo Huda


- SENARAI PESERTA -

1.   http://shalmilanadya.blogspot.com/2013/06/segmen-blogger-card-running-man-kwang.html
2.   http://awesomesr.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
3.   http://alieyaeryanazamri.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
4.   http://amirahamer.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
5.   http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
6.   http://diamonds-blinkblink.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
7.   http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
8.   http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
9.   http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
10. http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
11. http://mizamunroe.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
12. http://maznimalekferoz.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
13. http://yummycoklet.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html
14. http://maya-themaya.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-haha.html

14 comments:

  1. nak nak
    http://shalmilanadya.blogspot.com/2013/06/segmen-blogger-card-running-man-kwang.html

    ReplyDelete
  2. http://awesomesr.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html

    Nama : ShakirahRosli
    No card : 5

    ReplyDelete
  3. http://alieyaeryanazamri.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html

    nama : Alia Eryana
    No card : 2

    ReplyDelete
  4. http://amirahamer.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html

    nama (untuk diletakkan pada card)* Amirah Safiee
    no card cth: (1,2,3,4 atau 5)* Oren

    ReplyDelete
  5. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html

    nama: Nurul Husna*
    no card: 1*

    ReplyDelete
  6. http://diamonds-blinkblink.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html

    firza natashah

    2

    ReplyDelete
  7. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html

    ReplyDelete
  8. http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html , Hikma nak join :)
    Nama pd card : Hikma Midoh
    No card : 1 (pink)

    ReplyDelete
  9. http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html

    ReplyDelete
  10. join. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html

    ReplyDelete
  11. http://mizamunroe.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html

    nama : miza lee
    no card :1

    ReplyDelete
  12. http://maznimalekferoz.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html

    Nama : mazni
    no card : 2

    ReplyDelete
  13. http://yummycoklet.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-kwang.html.... join :)

    ReplyDelete
  14. • nama (Maya Fitriani)*
    • no card cth: (1)*
    http://maya-themaya.blogspot.com/2013/06/saya-nak-blogger-card-running-man-haha.html

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014