Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Tuesday, March 06, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Assalamualaikum readers.

Gurlp...gurlp...tetiba je nervous sebab tangan gatal nak join segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU. Kepada korang-korang kat luar sana, sila la komen blog ai yang tak berapa cantik ni. Mana tau ai boleh cunkan lagi. Hihihi. Oh by the way ai ni new blogger. Harap korang sudi bimbing ai and selamat berkenalan.
Ni la Ben Ashaari yang famous amos tu...^_^

- Miss Qerieyal -

The ultimate Unlimited Postpaid Plan from #Yes4G with network speeds up to 10x faster than 3G! Cool!

20 comments:

  1. Cantik blog awak.. kemas :)

    Dari segmen sama... Jemput kritik...
    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. tq awk...hihih. jom g blog awk lak :)

    ReplyDelete
  3. singgah balas..
    suke tengok blog ni,kemas & nice..:)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan..
    Dari segmen yang sama..

    Blog yang sweets...manja2 gtu..

    Jemput ke blog sy kalo bleh follow skali..hehehe...TQ
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan jugak ^__^
    tq awk...ok jom gerak g blog awk lak...toink toink

    ReplyDelete
  6. baru berjinak dalam blogging yer...

    saya masa baru mula blogging pon tak se epic blog awak, dah macam orang yang bertahun2 ada blog

    NICE BLOG!!

    cuma buang word verification jer

    jom gi blog saya
    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  7. ok nnt sy buang. nway thanks...hihih. jom2...:)

    ReplyDelete
  8. simple, kemas tp masih menarik

    jom kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. From the same segmen.

    Jemput singgah kembali
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. nice blogg..suka..pewwhh! newbie eh??cayalaa..dah macm bukan newbie..btw..keep on writting okay..

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. thanks a lot CA, kak Fiza n Zakirul 4 komen yg membina. hihih. jom terjah blog korang lak...toink toink

    ReplyDelete
  12. blog awak ok.. kemas..


    http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. singgh dri segmen bro otai..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    blog ni dah cantik..:D
    cuma lebarkan sikit kat bahagian entry..:D
    besar kn sikit font kt bahagian entry..:D

    ReplyDelete
  14. thanks atas komen itu...:) jom terjah blog dyabunga n Cik Kay Jue pulak.

    ReplyDelete
  15. singgah ,, dari segmen abg BEN ..
    simple ,, kemas & teratur ...
    jemput singgah ke blog sy ....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. dtg dr segmen abg ben,
    blog awak..shida se ok je kemas :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. sejuk mata dtg blog ni. tak serabut :)

    ReplyDelete
  18. Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

    canteknye blog ni.. !!! nak cubit2 la.. =.=

    ini pendapat syieda saje.. hihi
    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014