Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Sunday, August 31, 2014

Pengumuman Pemenang Segmen Reka & Menang Button Badge 2 by Huda


Assalamualaikum peeps! 

Hari ni Huda nak umumkan pemenang Segmen Reka & Menang Button Badge 2 by Huda. Terima kasih kepada 15 orang peserta yang telah menghantar penyertaan. Pada mulanya Huda bercadang untuk memilih 10 hasil karya terbaik tetapi memandangkan ada baki 5 hasil karya daripada 15 orang peserta, Huda rasa Huda nak bagi semua merasa. Kesemua peserta belum pernah memenangi sebarang hadiah berbentuk button badge kecuali seorang peserta. Cuba teka siapa? Hihi. 


Huda tak minta balasan atau ucapan terima kasih. Cuma hadiahkan sepotong doa agar bisnes Huda terus maju, sukses dan diberkati. Amin. Ok now jom kita tengok hasil karya yang terpilih. Untuk makluman keputusan adalah muktamad! :)


1. HANA JALIL
2. KARIMAH ZULKAFALI
 
3. MOHD AZMAN ARSAD
4. SYAZANA ALIAH A'SRI
 
5. NUR FARAH ZURA
 
6. NUR FARAH HUDA
 
7. AINNUR NADHIRAH SOR
8. AIDA AMYRAH SHAHRULNIZAM
 
9. ZAKIE AZID
 
10. NUR AIN AMIERRA

11. AISYASAKURA
 
12. MISS KEPENG

13. NORNAZLIANA

14. AMIRAH SAFIEE
 
15. LIA ABDILLAH

Suka tak suka korang kena terima jela ye. Huda pilih based on karya yang dihantar.

Kepada pemenang sila inbox FACEBOOK Huda detail berikut :- NAMA, ALAMAT, NO TELEFON tapi sebelum bagi detail tu bagi la salam dulu ye. Kan lebih manis dan sopan gitu. Yang mana belum add friend FB Huda sila add dulu sebelum hantar detail. Takut nanti mesej korang masuk dalam Other Messages...terlepas pandang. Faham ke tidak? Hehe

SILA AMBIL PERHATIAN! Button badge ni perlu ditempah dahulu. Jadi jangan tanya bila nak siap. Nama pun hadiahkan jadi korang kena bersabar sikit. Nanti dah siap Huda akan maklumkan di Facebook. Jangan risau. Insha-Allah hadiah akan dipos terus ke rumah. Guna pos biasa ye. Kira tawakkal 100% dekat Allah. Kalau sampai Alhamdulillah. Kalau tak sampai mungkin takde rezeki. Tapi hopefully sampai la ke tangan 15 orang peserta ni. :)



Salam sayang

Sarahuda


4 comments:

  1. ALHAMDULILLAH, DAH INBOX, MEKASIH KAK HUDAAAA!!

    ReplyDelete
  2. Salam..
    alhamdulillah.. ade rezeki kat sini^^
    #12

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ada rezeki..terima kasih kak :)

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014