Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Monday, October 20, 2014

BETUL KE DETOX TURUNKAN BERAT BADAN?




HARGA ASAL : RM32 INC POS
HARGA PROMOSI : RM30 INC POS

WARNA
PINK - 7
HIJAU - 2
KUNING - 10


PROMOSI SEHINGGA SOLD OUT
FIRST PAY FIRST SERVE!


Assalamualaikum peeps! 

Siapa sini ambil supplement untuk penjagaan kesihatan? Mesti ramaikan. Pada Huda, nak sihat dan kurus tak semestinya perlu bergantung 100% kepada supplement. Ada alternatif lain. Macam mana tu?

Bagi yang tidak gemar mengambil sebarang supplemet, korang boleh amalkan penjagaan kesihatan dengan cara tradisional. Bagaimana?

Kita ambil contoh trend zaman sekarang. Perasan tak ramai yang mula berdetox? 

Detox tu apa? 

Haa..bagi yang tak tahu detox tu apa meh Huda terangkan.

Detox ni lebih kurang macam berdiet cara sihat. Kita gunakan buah-buahan dan sayur-sayuran sebagai bahan utama sepanjang proses berdiet. Cara ni lebih selamat, mudah dan cepat. Kebanyakan menggunakan lemon sebagai bahan utama kemudian dicampurkan dengan buah-buahan/sayur-sayuran lain. Memang sedap. Dan kadang-kadang tak perasan air dalam botol dah habis. 

Untuk yang malas minum air macam Huda, better guna cara ni. Perlu ditegaskan disini air tersangat la penting dalam badan kita. That's why la kita sebolehnya kena minum air sampai 3 liter. Kalau dapat minum seliter pun jadi la daripada tak minum langsung kan.

Sepanjang Huda berdetox ni, boleh dikatakan setiap hari mesti tambah air sampai 3 round. Sikit-sikit minum. Sikit-sikit minum. Sedar-sedar dah habis. Dan dalam masa yang sama detox ni melancarkan dan melawaskan pembuangan air kecil dan besar. 

Penyediaannya pun sangat mudah. Kita ambil contoh buah LEMON + STRAWBERRY

1. Potong lemon kepada 2 bahagian
2. Ambil sepotong dan twistkan di atas bucu tajam sehingga air perahan keluar
3. Setelah selesai biarkan potongan lemon di situ dan tutup bahagian bawah botol
4. Buka penutup botol dan isikan dengan air putih
5. Masukkan strawberry yang telah dipotong 2 atau 4 bahagian
6. Biarkan di dalam peti sejuk selama 4 jam
7. Selepas 4 jam sedia untuk diminum

Senang ke senang?

Boleh bawa bekal pergi sekolah atau tempat kerja. 5 minit dah siap. Cuma perlu prepare bahan. Jangan sampai hari tu nak pergi kerja hari tu baru nak beli bahan. Memang kelam kabut. Huhu.

KELEBIHAN BERDETOX DENGAN CITRUS ZINGER

1. Kekerapan minum air 2x ganda daripada hari biasa
2. Boleh menukar menu (campuran buah-buahan dan sayur-sayuran) mengikut citarasa
3. Menaikkan mood untuk minum lebih banyak air
4. Melawaskan pembuangan air kecil dan besar
5. Menurunkan berat badan
6. Menyihatkan tubuh badan 

Ni antara testimoni customer Huda bila dapat botol detox di tangan. Masing-masing sangat kreatif. Tapi yang pasti semua menggunakan LEMON sebagai bahan utama :D



Jika korang berminat untuk dapatkan botol detox dengan harga promosi, boleh contact Huda personally 0165108693 (WHATSAPP SHJ)

Salam sayang 
Sarahuda


3 comments:

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014