Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Friday, August 29, 2014

[#SAYAJUAL] SHAWL AURORA


Assalamualaikum peeps! 

Selamat pagi dan salam Jumaat :) Dah sarapan belum? Kalau belum dan masih ada masa lagi boleh la cuba resepi Garlic Bread sebagai pengalas perut sebelum masuk kerja. Baru ada tenaga. Bila kita ada tenaga, aura positif pun akan terpancar diwajah yang mulus tu. Ewahhh...

Ok berbalik pada topik kita, pagi ni Huda nak maklumkan dekat korang yang Huda ada jual tudung. Ni kira baru nak berjinak-jinak dengan bisnes tudung pulak. Mohon doa dan sokongan korang supaya Huda sukses dalam apa jua bisnes ye. Amin. Sayang korang 

Haa ni tudung pertama yang Huda jual. SHAWL AURORA ni digayakan oleh Puteri Awani. Mesti korang dah kenal dengan Puteri Awani kan. Shawl ni diperbuat daripada kain satin dan memandangkan ianya custom made, maka korang boleh request nak warna apa. Contoh warna macam dalam gambar. 


SHAWL AURORA
RM30 (FREE POSTAGE)

MATERIAL : SATIN
COLOUR : BOLEH REQUEST


Kalau korang nak order, korang boleh hantar mesej dekat...

ataupun 
WA : 016.510.8693

Salam sayang
Sarahuda


7 comments:

  1. cantik juga shawl nie..xlicin ke?

    ReplyDelete
  2. anda ditag :)

    http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/08/7-things-about-cik-na-versatile-blogger_29.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tudung yg cantik atau modelnya? hihi. pape pun thanks :)

      Delete
  4. Shawl ni ade yg lebar x? mksudnye labuh la bila pakai...huhu.
    *gudluck ea huda, moga sukses sll

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebar shawl ni sama macam shawl yg dipasaran. panjangnya 2 meter. dibahagian depan boleh adjust bagi labuh. ditepi tu lebih kurang macam dalam gambar. :)

      Delete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014