Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Sunday, May 12, 2013

Segmen Follow April hingga Disember 2013

Assalamualaikum peeps.

Tetiba hari ni rasa nak join segmen by cik akak. Tengok macam best. Eyh bukan macam best dah tapi memang best pun. Segmen ni start April 2013 - Disember 2013. Even tarikh tamatnya lambat lagi, don't worry. Berbaloi korang tunggu sebab cik akak kata dia ada buah tangan untuk para peserta. Jom kita join beramai-ramai sambil support segmen cik akak. Disamping tu boleh jugak berkenalan dengan blogger senior dan junior. Baru meriah dunia blogging. Haha dah dah. Membebel je Huda ni. Kalau korang nak join sila klik gambar dibawah. 


    SYARAT PENYERTAAN
  • Mempunyai Belog (Wajib)
  • Follow Belog cik akak (yang dah follow boleh abaikan)
  • Soal entri tak wajib....ikot suka hati u all nak buat cam mane...yang penting u all suka
  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri u all
  • Letak Tajuk "Segmen Follow April hingga Disember 2013"...Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan...hihi
  • Akhir sekali u all boleh tinggalkan link dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100%

    SENARAI HADIAH
  • 10 buah novel/buku ilmiah cik akak pertarohkan....
  • 10 keping topup yang bakal menjadi milik anda.... 
  • Kad ucapan dari cik akak
  • Key chain
  • Majalah Ujang
  • Majalah Wanita
  • Barang Kraftangan/cenderahati

Gambar dibawah hanya hiasan semata-mata. Tidak berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. Haha. Over 


Xoxo Huda



12 comments:

  1. Alhamdulillah sempat juga join segmen pjg cik akak tu...makseh dik...:)

    ReplyDelete
  2. Nao Mei Sama-sama akak. Good luck tau :)

    ReplyDelete
  3. hehe..goodluck ye...

    nah.jom laa try yg ni ... klu x simpan sndiri..leh bg siape2 yg minat hadiah tu,muslim/non muslimm.hhee :)

    http://nonasani.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

    ReplyDelete
  4. Anda ada masa terluang...tunggu apa lagi...jom kita mencari cinta


    jom join

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  6. eyka Waalaikumsalam. Tq sudi singgah ke teratak Reddy-Pinky Huda. :) Nak g bw blog eyka la pulak ^_^

    ReplyDelete
  7. dtg dri segmen yg sma

    http://auniizzahjafri.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum..hai..akk dr segmen sama..da follow sini..hope sudi follow akk juga ya..:)
    http://qasehreena.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum . Salam ramdhan ^^ . Singgah sini . Nak memfollow :)

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, Jom join segmen ni. Tak kisah nak buat entry atau pun tak. Yang penting, harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam fafa. Weee~ Thanks invite huda. Insyaallah bila free Huda join. Lama dah tak join segmen. :D

      Delete
  11. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah Segmen Follow April hingga Disember 2013 by Cik Akak Omei & keep in touch.

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014