Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Thursday, May 30, 2013

Segmen Blogger Card Running Man | Kang Gary

Assalamualaikum peeps.

Bertemu kembali. Kali ni kita tengok ahli Running Man mana yang kena. 1,2,3.....tralaaaa.....Kang Gary. Ada yang minat Kang Gary tak? Maybe ada. Kalau Suk Jin tak tau la ada yang minat tak. Tapi dah nama pun ahli Running Man mesti minat semua. Kikiki. Oh btw, dengar khabar Running Man akan bersiaran di TV2 setiap hari Sabtu jam 4 pm. Harap-harap diorang tak potong mana-mana part. Baru best nak layan RM. Eyh terbanyak pulak komen. Haha. Ok yang nak join dialu-alukan ye. Baca entry ni sampai habis.

Penyertaan terbuka kepada blogger yang sporting sahaja. Tarikh tutup segmen pada 31 Mei.

http://i.imgur.com/1av7g10.png
1. Klik page SATU, DUA, TIGA, EMPATLIMA dan ENAM (tunggu sampai habis loading)
2. Follow blog ni
3. Buat entry bertajuk 'Saya nak Blogger Card Running Man | Kang Gary'
4. Copy gambar dan backlinkkan ke entry ni
5. Tinggalkan link di kotak komen beserta detail:

     • nama (untuk diletakkan pada card)*
     • no card cth: (1,2,3,4 atau 5)*

tanda (*) wajib letak pada komen

Pastikan korang jujur ye. Trimas.

Xoxo Huda


- SENARAI PESERTA -

1.   http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
2.   http://merahsitulip.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
3.   http://mizamunroe.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
4.   http://irdinalovefredfigglehorn.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
5.   http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
6.   http://misspaiepal.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
7.   http://nazatul-nashya.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
8.   http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
9.   http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-card-running-man-kang.html
10. http://awesomesr.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
11. http://sayaarisa-shimohira.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
12. http://eatmakeread.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
13. http://amirahamer.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html 

- SEGMEN TAMAT -
p/s: selesai deliver card ^_^
----------------------------------------------------------------------------------------------------
IKLAN 2 SECOND
Ada yang berminat untuk dapatkan ELSTINKO HATS tak? Topi ni pernah dipopularkan oleh SONG JI HYO dalam RUNNING MAN. Comel-comel semua. Kalau ada yang berminat boleh order di XARA XANDRA BOUTIQUE








19 comments:

  1. http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html

    ReplyDelete
  2. join... http://merahsitulip.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html

    nama nak letak = CikMerah

    kad no 2...=)

    ReplyDelete
  3. join ;D !

    http://mizamunroe.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html

    • nama : miza lee
    • no card : 1

    ReplyDelete
  4. Hi. Nak join segmen ni .
    *http://irdinalovefredfigglehorn.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html

    *Nama : Irdina
    *No card : 2

    ReplyDelete
  5. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html

    ReplyDelete
  6. hai sy join :D http://misspaiepal.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html

    ReplyDelete
  7. Saya join segmen awk :)
    http://nazatul-nashya.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html

    ReplyDelete
  8. http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html , Hikma nak join :)
    • nama (Hikma Midoh)*
    • no card cth: (1)* Warna Pink

    ReplyDelete
  9. http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-card-running-man-kang.html

    nama : Aimi Rahim
    no card cth : 2 (BIRU)

    ReplyDelete
  10. http://awesomesr.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html

    Nama : ShakirahRosli
    No card cth : 1

    series ke ade kt tv2 ? wahh
    topi jihyo tu comel2..huhu nak gak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serius ada yg. Td petang dapat tengok tak?
      Beli la satu. Boleh buat koleksi barang RM. :D

      Delete
  11. join! :D

    http://sayaarisa-shimohira.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html

    • nama (untuk diletakkan pada card)* - Dania Shahira
    • no card cth: (1,2,3,4 atau 5) - 3. BLUE

    ReplyDelete
  12. http://eatmakeread.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html
    nama- Nur Farah Zura
    no card- 1

    ReplyDelete
  13. joined!

    > http://amirahamer.blogspot.com/2013/05/saya-nak-blogger-card-running-man-kang.html

    nama (untuk diletakkan pada card): Amirah Safiee
    no card cth: (1,2,3,4 atau 5 ) :1 {PINK}

    ReplyDelete
  14. alaa...baru nk join tpi cam dah terlambat je..huhu,give me one more day please.i love running man

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join je dear. Esok baru nak deliver card :)

      Delete
  15. Replies
    1. insert 'LINK URL IMAGE' --> http://i.imgur.com/1av7g10.png

      kemudian fiqa backlinkkan ke entry ini :)

      Delete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014