Pages• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Friday, May 03, 2013

Izzue Islam & Awin Nurin | Pelakon utama 'Sebenarnya Saya Isteri Dia' sudah dimiliki

Assalamualaikum peeps.

Dengar cerita pelakon utama SSID, Izzue Islam bakal berkahwin dengan pilihan hatinya, Awin Nurin. Kalau korang nak tahu Awin Nurin merupakan pengurus peribadi Izzue dan akan melansungkan perkahwinan pada 2 Jun ni. Gambar dibawah jelas menceritakan hubungan diorang. Confirm punya la ramai peminat dia akan sedih. Agak-agak ada yang mogok tak nak tengok SSID tak? Hahaha... 
Oleh:Editorial MH
Tarikh: 3 Mei 2013

Pelakon dan ahli kumpulan Forteen, Izzue Islam atau nama sebenarnya Muhammad Izzue Islam Mazlan telah mengesahkan bakal bernikah bersama teman wanitanya pada 2 Jun ini. Majlis pernikahan dan persandingan yang bakal berlangsung serentak dalam satu hari yang sama  itu bakal menyaksikan penyatuan dua hati antara Izzue bersama kekasihnya yang juga merangkap pengurus iaitu Awin Nurin.
MH online yang telah dihubungi sendiri oleh Izzue malam tadi turut diberitahu, tarikh istimewa pernikahannya itu sebenarnya jatuh pada tarikh lahirnya yang ke 24 tahun. Menidakkan dakwaan kononnya dia berbohong sebelum ini kerana menyembunyikan kisah cintanya, Izzue yang berasal dari Kelantan ini mempunyai pendiriannya sendiri.

"Ketika gosip itu tersebar, saya tidak mengiyakan dan menidakkan kerana ketika itu semuanya masih belum pasti dan apabila kami sama-sama mengambil keputusan untuk bernikah, barulah saya mula bercerita".

Berharap agar peminat terus menyokong kerjaya seninya,  Izzue yang juga pelakon bagi filem 'King Kapcai', 'Chikaro' dan '29 Februari' ini tidak sesekali memandang perkahwinan di usia muda ini sebagai penghalang kepada karier seninya.

Kepada Izzue dan Awin, MH Online mendoakan agar semuanya berjalan dengan lancar. 


Xoxo Huda
p/s: malam ni maybe SSID tak kan ke udara...sobssss

0 comments:

Post a Comment

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014