Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Saturday, April 20, 2013

BEN ASHAARI dan WEECLICKS

Assalamualaikum peeps.

Dah lama Huda tak join segmen abang ben. Kalau tak silap last join tahun lepas kot. Hahaha. Kadang-kadang termiss jugak. Tup tup dah tamat. So hari ni dah ada peluang depan mata jom la kita join. 

Actually korang kena jawab soalan dari abang ben plus sign up weeclicks.

BEN ASHAARI

Soalannya berbunyi seperti ini


KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI?
Jawapan Huda

(sila jangan gelak hokey)


Antara sebab utama berblog mestilah nak buat duit saku dan modal running bisnes online yang sedia ada (Lollyshoppe + Cabaran Sihat Kurus Cantik). Tapi di masa yang sama itu tandanya jerih perih kita mengadap laptop sambil surfing internet berbayar. Tak dapat banyak sikit pun jadi la. Ye dak.

Orait. Soalan dah jawab. Jom blogwalking mencari kenalan baru. Zasss~

p/s: Segmen ni sampai pukul 5 petang 20/04/13 je tau. Siapa nak join cepat sikit. Contest weeclicks pulak sampai 18/06/13.

Xoxo Huda


5 comments:

  1. jaa datang dari segmen yg sama jugak.

    http://www.jaakechik.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    salam perkenalan dari jaa. :)

    ReplyDelete
  2. Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
    done follow you.. follow me back ya! thanks!

    http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  3. dtg dari segmen yg same. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  4. slm sggh sini,support kwn2 juga.all the best tau..wah suka header tu ^^

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  5. singgah jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014