Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Monday, April 30, 2012

Siapa cepat dia dapat


Assalamualaikum readers.

Nak bagitahu something ni. Semua hadiah dah dituntut oleh pemenang cuma satu je hadiah saguhati tak dituntut. So kepada peserta yang join contest I LOVE MY BLOG if uols nak hadiah saguhati tu, sila tinggalkan jejak dekat bahagian COMMENT serta nyatakan no penyertaan uols ye.






































Siapa cepat dia dapat sebab ai dah nak bagi nama pemenang saguhati dekat sponsor. Ai nak tekankan disini...siapa yang tinggalkan komen tu sila follow blog ai ye untuk tahu perkembangan. Kalau dah tinggalkan komen tapi tak tuntut hadiah...bagi kat ai jela hadiah tu. Hahaha (gelak jahat). Kalau tak nak ai dapat hadiah tu apa lagi..tuntut la cepat-cepat. 

Ok TAKE NOTE ye...bukan Samsung Note la bhai...hahah.

- Miss Qerieyal -


15 comments:

  1. no 59

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/miss-qerieyal-1st-giveaway-i-love-my.html

    ReplyDelete
  2. eika nak! :)

    NOMBOR PENYERTAAN : 68

    ReplyDelete
  3. Saya nak..
    Nombor penyertaan 75

    ReplyDelete
  4. saya nak . no.28 http://spectacleisbeautiful.blogspot.com/2012/03/miss-qerieyal-1st-giveaway-i-love-my.html

    ReplyDelete
  5. salam ,1 je ke iklannnya , saya dah klik

    no.44

    ReplyDelete
  6. Hai..kalau sye nak boleh..hehehe

    54.http://budakkecilbercakap.blogspot.com/2012/04/miss-qerieyal-1st-giveaway-i-love-my.html

    ReplyDelete
  7. Nom saya 73~ saya tekan nuffnang jer, churp2 pun nak kena gak ker?

    ReplyDelete
  8. sayangku sekelian, sis mintak maaf sangat2. sis choose peserta no 59 -- http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/miss-qerieyal-1st-giveaway-i-love-my.html -- sebagai pemenang saguhati sebab dia pengomen terpantas di bumi. hihih. jgn sedih2. next time sis wat GA lagi eyh. peace.

    ReplyDelete
  9. no. 18
    http://shahrahaaaa.blogspot.com/2012/04/giveaway-blog-saya-omei-omei-by-kemetot.html

    open lg ke???kalo x open x pe... :3

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014