Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Saturday, April 21, 2012

Pencarian Pemenang Berakhir


Assalamualaikum readers.

Pasti korang tertunggu-tunggu Miss Al umumkan senarai pemenang contest Miss Qerieyal 1st GiveAway : I Love My Blog kan. Before Miss Al umumkan, Miss Al nak sampaikan sedikit pesanan yang tak berbayar. Kepada peserta yang berjaya...Miss Al ucapkan tahniah dan kepada yang tidak bernasib baik jangan berduka dan putus asa. Insya-Allah korang akan berjaya suatu hari nanti. Ok tanpa buang masa kita tengok siapa yang berjaya. Bismillahirrahmanirrahim...


GRAND PRIZE WINNER x 1 PEMENANG

Samsung Corby II
Topup RM 5

Dimenangi oleh : 


1ST WINNER x 1 PEMENANG

Wang tunai bernilai RM 50
1 set X10der dahlya dan 1 set Dahlya shawl button basic
Header Blog

Dimenangi oleh : 


2ND WINNER x 1 PEMENANG

Wang tunai bernilai RM 30
Voucher RM30
Topup RM 5
Plushie Domo

Dimenangi oleh :


3RD WINNER x 1 PEMENANG

Wang tunai bernilai RM 20
Topup RM 10

Dimenangi oleh :


SAGUHATI x 5 PEMENANG

2 biji kerongsang comel

Dimenangi oleh :





Para pemenang diminta untuk menuntut hadiah korang dalam tempoh 48 jam mulai pukul 7 malam (21/4/2012) sehingga pukul 7 malam (23/4/2012). Kelewatan korang menuntut hadiah tidak akan dilayan dan cabutan akan dijalankan sekali lagi. Harap maklum.

-- PESANAN MISS AL --

Sila tinggalkan jejak korang di http://www.facebook.com/pages/Miss-Qerieyal/360051420684555 dengan menyertakan :


NAMA PENUH
URL BLOG
CONTACT NO
ALAMAT RUMAH

Kalau korang nak hadiah kena la rajin sikit ek. Lalala. Sebarang urusan hadiah mestilah diantara pemenang dan Miss Al. Untuk beberapa hadiah je korang kena berurusan dengan pihak sponsor. Faham kan. Kalau faham sila ikut peraturan....okey ^_^

- Miss Qerieyal -


15 comments:

  1. tak ada rezeki.. huhu.. tak apa lah..
    btw tahniah pada yang dah menang..

    ReplyDelete
  2. Hana jgn sedih ye yuyunk...cuba lagi next time

    ReplyDelete
  3. ok . mmg dah agak Joel mesti menang ^^

    tahniah!

    ReplyDelete
  4. Ya Allah , semua giveaway tak dpt ..
    tahniah la sape yg menang tu.

    ReplyDelete
  5. tahniah kat pemenang^^
    dapat hp corby tuu. lepas ni miss al buat laa lagi contest mcm ni ye. boleh eryn sponsor lagi :)

    ReplyDelete
  6. wahhh,menang first winner..thanks sis..dah inbox td..hehe..:)

    ReplyDelete
  7. Syukur lah dapat saguhati .. Hurm, takde nasib nk dapat Samsung Corby.. Okay, nanti syiqin PM kak Al ye..

    ReplyDelete
  8. terima kasih..sye takde fb lah..mcm mne ye??

    ReplyDelete
  9. Izz Faizah yuyunk bg detail kt email sis >> cadburygirlz@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah..hee..walaupun saguhati..nak jugak..hehe
    nur dah send detail

    ReplyDelete
  11. syukur syukur syukurrrrr!!!! thank you so muchhh! tak tersangka :') this is othe greatest win ever! wooohooooooooooooooo! dah PMkan miss via fb tu ye :) thanks so much miss! yeahhhhhhhhhhhhh! tahniah juga buat pmnang lain! :D

    ReplyDelete
  12. miss al, izz dah emel dah.. check emel ye syg.. :) thanks sgt2.. :)

    ReplyDelete
  13. Joel : Tahniah, tapi sebelum ni kai hp ape yeww ?

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014