Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Friday, April 13, 2012

Please Leave Your Comment


Assalamualaikum readers and contestant.


Nak bagitahu berita gembira ni. Contest Miss Qerieyal 1st GiveAway : I Love My Blog akan ditamatkan mengikut tarikh yang dirancangkan iaitu pada 17 hb April. Kepada yang belum join cepat-cepat la join. Tinggal lagi 6 hari je lagi. Good Luck semua.

Btw for those yang rasa blog ni memang tak berupdate ai mohon maaf la ye bcoz ai kadang-kadang busy and tak sempat nak update entry. Huk huk.

Ok la. Contestant yang setuju dengan latest news ni sila tinggalkan komen anda ye. Kalau sempat ai reply and jenguk blog anda pula. Thanks for those yang join ^_^

- Miss Qerieyal -


26 comments:

  1. AMNA Sebab kalau lengah-lengahkan takut tak sempat la sayang. Sis ada banyak kerja nak kena buat :) Kira Amna tak setuju la ek...

    ReplyDelete
  2. AMNA ok dear. hihi ^_^

    3rd vote. Next...

    ReplyDelete
  3. Hehee, Syiqin stujuu, sangat setujuu ! :)

    ReplyDelete
  4. Rainbow Blog setuju je ye dia ^_^

    5th vote. Next...

    ReplyDelete
  5. Miss Al : Hahaa :) Perlii kee.. Ceh, takdelahh. Kalau ramai yang tak komen, masih tarikh 20/4 ke ?

    ReplyDelete
  6. mira setuju 200%.hehe

    saje nak bodek kasi menang :D

    ReplyDelete
  7. Rainbow Blog haha...lawak je. yup tapi rasa ramai yang dah tak sabar kan :p

    ReplyDelete
  8. saya join Contest Miss Qerieyal 1st GiveAway : I Love My Blog kamu tu sis,tapi mana nak post link entri tu ye,huhu saya tak jumpa kotak komen,ni je yang saya jumpa,

    post sini boleh ?

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/04/miss-qerieyal-1st-giveaway-i-love-my.html

    ReplyDelete
  9. Arina Shamsul betul ke tak jumpa dear? huhuh. Ok dah update ^_^

    http://missqerieyal.blogspot.com/p/senarai-peserta.html

    ReplyDelete
  10. hehehe..stuju sbab kalo lambat sgt pun buat sye tak saba2 je..:)

    ReplyDelete
  11. Izz Faizah Hihih...lagu 2 hari je lagi nk close kan. Berdebar-debar ke? Ehem2 :)

    7th vote. Next...

    ReplyDelete
  12. slm.

    nk join, tp xjumpe utk komen yg join. sy post kt sini ya.

    http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/miss-qerieyal-1st-giveaway-i-love-my.html

    ReplyDelete
  13. Kak Al, bila keputusan diumumkan ? Alaa, Napa tak dapat chat ngan kak Al pun ? Nak kenal lagi laa,, Macam siok atau memang siok (:

    ReplyDelete
  14. Rainbow Blog Insya-Allah next week dear...24 hb if takde pape halangan :)

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014