Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Tuesday, May 01, 2012

Fuhhh!! Now I'm Free...


Assalamualaikum readers.


Tajuk entry tak gempak langsungkan. Huh. Sebenar-benarnya nak umumkan officially pengumuman bahawasanya contest yang ai anjurkan tu dah tamat selepas semua pemenang dah tuntut hadiah mereka. Pada yang terasa or termakan hati sepanjang contest ni berlangsung, ai minta maaf. Ai cuma berharap korang enjoy bila join contest and hopefully tak ada istilah kecewa dalam kamus hidup korang. Teruskan perjuangan korang untuk terus mencuba, mencuba dan mencuba. Set in your mind...


Mungkin hari ini bukan rezeki aku. Esok lusa siapa yang tahu. Siapa yang berusaha dia pasti akan berjaya.


So jangan kecewa, jangan sedih atau yang lebih dasyat lagi mogok makan sebab tak menang. Tak mo camtu eyh. Tak baik seksa diri sendiri. Tak menang tak apa janji dapat eratkan silaturrahim. Kan kan kan. Next time, kalau dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ai bercadang nak buat giveaway ke-2 tapi nak tukar konsep pulak la. Tak nak konsep tagline kreatif la. Heheh. Konsep apa? Itu rahsia negara. Hahah. Cuma tak tahu cepat or lambat. Harap korang bersabar ye (tapi macam malas la pulak nak buat giveaway bagai...kurrr semangat eden...aduhai). Ok la ai tak nak kecoh-kecoh. Kita tunggu je ye. Kalau ada giveaway ada la. Kalau tak ada korang jangan nanges tau. :D

Salam sayang
- Miss Qerieyal - 


2 comments:

  1. hehe..sapa nak mogok makan tu

    ReplyDelete
  2. nur_za hahah...xtau la yuyunk. ntah2 ada kot yg mogok :)

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014