Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Thursday, August 01, 2013

Segmen Couple Bookmark Part #1

Assalamualaikum guys.

Korang dah nak tidur ke? Eyh tunggu! Jangan tidur lagi. Huda ada something nak bagi ni. Nak tak? Jeng jeng jeng...


COUPLE BOOKMARK
untuk 2 PEMENANG BERTUAH

Siapa nak please raise your hand. Hehehe. Mesti korang kenal tuan punya doodle ni kan. Actually Huda dah pun mintak izin daripada apit untuk guna doodle dia sejak berkurun lamanya. Ada la dalam setahun lebih. Lama kan. Ini buktinya...


Lama tak lama itu la ceritanya. Baikkan apit. Sangat sporting and supportive orangnya. Tak sombong. Eyh lebih-lebih lak puji apit. Hahaha. p/s: sorry apit. jangan angkat bakul naa :p

Ok syarat dia senang sangat. Tak payah buat entry bagai. Korang just klik iklan dan pemenang bertuah akan bawa pulang 1 SET COUPLE BOOKMARK. Boleh pilih nak no berapa. Nanti kita guna khidmat uncle Random.org untuk cari pemenang. Clear..? Ok let's start.


SYARAT - SYARAT
1. Clear cache internet browse (Tutorial)
2. Klik page 0, 12345678910 (tunggu sampai habis loading)
3. Komen DONE dan nyatakan nak bookmark nombor berapa di kotak komen

Segmen tamat pada 2 Ogos 2013 tepat jam 11.59 malam.

Senangkan. So tunggu apa lagi. Jom join. Hadiah Huda akan pos selepas raya. Insyaallah segmen ni akan berlangsung sampai bookmark tu habis. Sound good kan. :)

Xoxo Huda 

20 comments:

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014