Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Tuesday, August 20, 2013

Segmen Classic Keychain Nametag

Assalamualaikum guys.

Korang dah bangun belum? Ayam dah berkokok tu. Bangun! Bangun! Ngeee~ 

Abaikan background tali/benang yg colourful...tali tak cukup. $_$

Huda nak tanya ni...korang pernah tak kait nama menggunakan tali/benang macam dalam gambar? Nak sebut nama tali/benang Huda tak ingat. Almaklumlah zaman benang ni kan dah berkurun. Entah-entah dah boleh simpan dekat muzium. Hahaha.

Actually Huda bukan nak cerita pasal tali ni. Cumanya Huda nak bagitahu korang semua bahawasanya korang boleh membawa pulang keychain dengan nama korang sekiranya korang join segmen. 

5 PEMENANG BERTUAH DICARI
TARIKH TUTUP : BILA-BILA MASA

Waaaa best kan! Kalau nak korang kena follow step dibawah :-

1. Clear cache Google Chrome
2. Klik page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 (tunggu sampai habis loading)
3. Tinggalkan link blog dan nama yang ingin dikait (max 5 huruf sahaja)

Senangkan. Okey. Good luck semua ^_^

Xoxo Huda


40 comments:

  1. join :)

    link blog: mylovelystorysecret.blogspot.com
    nama yang ingin dikait: Zahirah

    ReplyDelete
  2. http://ciknyoonyalita.blogspot.com/ ; NYOO

    ReplyDelete
  3. join :D

    http://haniessofea.blogspot.com/
    =sofea

    ReplyDelete
  4. done..:-)
    http://purplestarz89.blogspot.com/
    Nama ingin dikait : Wanie

    ReplyDelete
  5. Nak join!!=) http://www.aimisyahirah.com
    Nama yang ingin dikait : MISYA

    ReplyDelete
  6. http://komikfeeqry.blogspot.com/
    Nak tulis nama "IMAN"

    ReplyDelete
  7. http://lienliedot.blogspot.com/

    nurul

    ReplyDelete
  8. Tak perlu buat entry kan?

    Here http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com

    Ainun ^^

    ReplyDelete
  9. done,
    http://missqerieyal.blogspot.com/2013/08/segmen-classic-keychain-nametag.html
    Nama : ANIS

    ReplyDelete
  10. http://mizzikastories.blogspot.com/
    nama: EYKA

    ReplyDelete
  11. done.
    http://sweetpurplesf.blogspot.com/
    eyda

    ReplyDelete
  12. http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/

    Name : IEYRA

    ReplyDelete
  13. http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Nama : Aisha :D

    ReplyDelete
  14. Akak saya join! =D

    Done (y)

    BLOG : http://thesunshinesgirl.blogspot.com/
    NAMA : NAOWA

    terima kasih ^^

    ReplyDelete
  15. Done :)
    http://abdahnadhirah19.blogspot.com/
    Nama: Abdah

    ReplyDelete
  16. Kalau tak tinggal link macam mana ? hihihi Tu semua tabung ke huda yg kita teka tu ? :D semoga makin kaya. hehehe
    Nak letak nama ni la : NURIN
    Nama kawan :)

    ReplyDelete
  17. Done. >.<

    Link blog :- http://warmth-summer.blogspot.com/
    Nama untuk dikait :- Farah.

    ReplyDelete
  18. Assalam.. saya join

    http://nurizzah1811.blogspot.com

    Nama : Izzah

    ReplyDelete
  19. Najihah Join!
    Nama yang ingin dikait : Panda
    Selamat hari Rayeee :)

    ReplyDelete
  20. http://farah-wahidah-blog.blogspot.com/

    nama : Farah

    ReplyDelete
  21. Done klik :) -Anis-
    http://superpapaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. done~
    ~> http://loveneverdeadth.blogspot.com/
    Nama : sofea

    ReplyDelete
  23. http://amirahamer.blogspot.com/
    ESYAH

    ReplyDelete
  24. done :)

    ohthrillers.blogspot.com
    nama : shyra

    ReplyDelete
  25. nak join.


    http://blogsyaniz.blogspot.com

    nama yang nak dikait : Syaza

    ReplyDelete
  26. http://ayzaadlyana.blogspot.com/

    Ayza

    ReplyDelete
  27. done dear ~~

    http://nufanwhatever.blogspot.com/

    ana

    ReplyDelete
  28. Done
    http://tampawan.blogspot.com
    nama dikait:SNT

    ReplyDelete
  29. Doktor-empatmata.blogspot.com
    Name : jue'a

    ReplyDelete
  30. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/
    LYS

    ReplyDelete
  31. Amal
    http://cucukpipi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. Heelllooo.. Joinn ! sebelum ni ade syaniz komen kan ? Cancel yg tu bolehh ??

    http://blogsyaniz.blogspot.com/

    nama yg nak dikait : Mama

    ReplyDelete
  33. Joined! Menarik! Harap haraplah menang. Hehe

    http://yayaaaank.blogspot.com/

    Nama : Yaya

    ReplyDelete
  34. comel, teringat zaman2 sekolah rendah dulu, popular bende nh kan :D Qeela nak laa hehe. dah siap klik tabung Huda tu dah :D

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. Link blog : http://chocollyheart.blogspot.com/
    Nama yang ingin di kait : Khai

    ReplyDelete
  36. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


    Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

    ReplyDelete
  37. http://chubbygurlzchumill.blogspot.com/

    Nama : Erma

    ReplyDelete
  38. http://kampung-kameq.blogspot.com

    AFAN

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014