Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Wednesday, July 02, 2014

Segmen 4 Easy Step #30


Assalamualaikum peeps! 

Pejam celik pejam celik, Segmen 4 Easy Step dah masuk yang ke-30. Huuu~ 30 tu...tak sangka. Terima kasih pada yang selalu bagi sokongan. Tanpa korang tak mungkin segmen ni sampai ke tahap ini. Hurm..nak membebel panjang-panjang bulan puasa. 

Jadi kalau nak join sila baca syarat dibawah. Semudah 1, 2, 3 dan 4. Nak diingatkan sekali lagi...hopefully sangat korang jujur eh. Jangan mengelat tau ~>_<~



SYARAT PENYERTAAN

  1. Follow Blog Huda
  2. Klik semua iklan NUFFNANG (sila jujur)
  3. Klik page 12345678910 (sila jujur dan tunggu sampai habis loading)
  4. Tinggalkan komen 'Saya dah KLIK & LIKE ' diruangan komen (tiada had)

HADIAH
Gelang Handmade x 1 Pemenang
*jika tiada pemenang hadiah akan dibawa ke segmen seterusnya

TARIKH TUTUP SEGMEN 
3 JULAI 2014 (11:00AM)

TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG
3 atau 4 JULAI 2014

PEMILIHAN PEMENANG
Komen yang ke 650 akan dikira sebagai pemenang


Semoga berjaya untuk semua. Entah rezeki siapa untuk pembukaan Bulan Ramadhan :)


Salam Sayang 
SaraHuda



31 comments:

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014