Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Monday, June 16, 2014

Pemenang Segmen 4 Easy Step #28


Assalamualaikum peeps! 

Ok hari ni Huda nak umumkan nama pemenang SEGMEN 4 EASY STEP #28. Maaf terlewat 2 hari. Hari Sabtu seharian dengan kenduri kahwin kawan. Ahad pula saudara mara datang rumah hantar sepupu yang nak daftar politeknik. So nak tak nak terpaksa postpone dulu.


Dalam segmen ni Huda ada bagi soalan kuiz kan. Nak tahu apa jawapannya? Haaa mesti korang tak sabar dah kan. Sebelum tu kita ushar dulu soalannya.

SOALAN KUIZ *wajib jawab
Tulang belakang manusia terdiri daripada _________ tulang (vertebra). Berapakah bilangan tulang tersebut?

JAWAPAN
33 TULANG VERTEBRA

PEMILIHAN PEMENANG
Pemenang dipilih berdasarkan jawapan yang betul dan terpantas

PEMENANG




Tahniah pada yang menang dan terima kasih pad yang join. Inshaallah next time korang boleh cuba lagi. :)


Salam Sayang 
SaraHuda 


3 comments:

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014