Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Friday, July 05, 2013

Tempahan Bloggercard Running Man Batch 1 : Complete

Assalamualaikum peeps.

Last week Huda ada mention pasal tempahan bloggercard running man kan. Good news. Bloggercard dah siap plus kualiti gambar memang seperti yang diharapkan. Ni sedikit teaser bloggercard tersebut. Comel tak? Ehehehe. Btw, pakej ni cuma berharga RM10 SAHAJA. Korang akan dapat item seperti dibawah...

---------------------------------------------------------------------------------------------


8 KEPING KAD AHLI RUNNING MAN
BESERTA NAMA KORANG & NAMA AHLI RUNNING MAN

dan yang paling best ada EXTRA BONUS
...
...
...

BONUS!!!
BOOKMARK AHLI RUNNING MAN
BOOKMARK LOGO RUNNING MAN
FREE POSTAGE



Berminat???

TEMPAH

Notamurah : Sekiranya permintaan memberangsangkan Huda akan buka 2ND BATCH :)

---------------------------------------------------------------------------------------------

SELINGAN : Bloggercard untuk peserta re-segmen combo running man on progress. Harap korang bersabar ye. Tak menang tangan. Hihi ^_^

Xoxo Huda

6 comments:

  1. Replies
    1. Belum ada tarikh tutupnya dear. Once dah cukup 3 set, tempahan akan ditutup dan Huda boleh terus print ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. Hihi...suka x dear? Insyaallah isnin/selasa sis pos ek. Sorry lambat. Minggu ni bz sedikit :D

      Btw, kedua-dua bookmark tu najihah nak letak benang tak? Biar terjuntai-juntai. Nak letak dalam buku pun senang. Atau nak biar kosong sama macam dalam gambar diatas?

      Delete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014