Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Friday, July 26, 2013

Good News Untuk Warga Blogger

Assalamualaikum guys.

Dah 10 hari berlalu tanpa entry baru. Huuuuu. Sekarang mood sedang ke laut. Don't know why. Maybe sebab too much problem sampai tereffect blog kesayangan. Makanya tiada sebarang entry dipublishkan. Wooo sangat sadis. But Huda try to avoid the problem. Ecece. Bunyi macam nak sedapkan hati je kan.

Opsss forgot! Maaf beribu-ribu kali maaf pada blogger yang telah singgah ke teratak Pinky Reddish Huda. Insyaallah Huda akan balas kunjungan korang dalam masa terdekat. Jangan lupa sediakan juadah berbuka ye. Hihihi.

Btw, Huda ada GOOD NEWS untuk warga blogger sekalian. Insyaallah dalam beberapa hari je lagi Huda akan release segmen baru. Hadiahnya? Ce teka! Ce teka!

BUTTON BADGE

Suka tak...? Nanti korang boleh pilih nak design button badge yang macam mana. Huda dah siapkan beberapa design untuk dipilih tapi ada syaratnya. SYARAT...? Aigooo! Mesti jantung korang berhenti sesaat bila dengar ada SYARAT kan. Hehehe. Don't worry guys. Syaratnya insyaallah tak menyusahkan. Nak button badge tak? 

Dan lagi satu good news, Huda turut menerima tempahan button badge bermula PERTENGAHAN OGOS ni. Korang boleh REKA DESIGN SENDIRI ataupun guna design Huda yang dah READY MADE. Harga dijamin berpatutan dan reasonable. Kalau nak diskaun boleh tapi kena buat muka comel dulu. Sanggup...? Hahaha.

Rasanya setakat ni dulu entry pembukaan blog selepas 10 hari duduk dalam lipatan. Hew hew. Segmen akan menyusul nanti. 

Wassalam
Xoxo Huda

# Sorry takde gamber teaser Button Badge. Still in the making. :)

16 comments:

  1. Replies
    1. Wahhhh! Jangan lupa join tau dear ^_^

      Delete
    2. hehe okayy. boleh shout dkt cbox blog sy? takut terlepas :D

      Delete
    3. thanks. ni link blog http://greenhousera.blogspot.com/ :)

      Delete
  2. best, singgah sini ye and follow sekali :
    http://aishaulong.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear. Done follow plus singgah di teratak :D

      Delete
  3. hoho,,waiting~nnti tlg bgtau sy gk ye,hewhew~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allrite dear. Insyaallah will inform soon ^_^

      Delete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014