Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Saturday, February 01, 2014

Free topup Mini Giveaway


Assalamualaikum 

Hari ni Huda nak join GA cik akak. Hihi. Saja je mencuba nasib. Mana tahu rezeki menang (*berangan..pffttt). Yang nak join boleh klik link berwarna merah jambu itu. Good luck semua :)


Jujur Huda cakap...Huda dah klik semua iklan ^_^
  • MyMangnum
  • Project Share-lah
  • Twy
  • My Roar for Takraw
  • Dumex Dugro
  • Kakao Talk
  • 13 Pains of Being A Malaysian Students
  • Top 7 CNY Ads
Salam sayang
SaraHuda 

10 comments:

  1. Good luck . Jemput join giveaway saya . Ada banyak hadiah menarik seperti peplum , skirt , novel , kpop stuff dan tshirt runningman . Jemput join http://syazaafrina56.blogspot.com/2014/02/fantastic-giveaway-by-syaza.html ;)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sekalung budi untuk blogger....
    Senarai nama dah cik akak updatekan....
    Jom-jom blogwalking.....InsyaAllah cik akak ada cenderahati lain untuk para peserta...

    Semak link anda

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/02/senarai-peserta-free-topup-mini-giveaway.html

    Nota untuk peserta : Sekiranya ada link iklan [8Share @ Churp-churp @ iklan lain pun digalakkan] nak suruh cik akak klik...
    Tinggalkan di kotak komen nie...
    Cik akak sedia membantu...hihi..

    Peringatan hanya untuk peserta sahaja.....
    Yang tak join.....boleh pergi jauh-jauh..hihi

    ReplyDelete
  3. salam blogger. bw dr segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.com/2014/02/free-topup-mini-giveaway.html *DFU

    ReplyDelete
  4. singgah dri ga yg sama..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/02/free-topup-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. jom join giveaway ni pulak. Senang je syaratnye

    http://addeenclosets.blogspot.com/2014/02/1-topup-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  6. Jom join Mini Topup Giveaway saya pulak? Senang jew syaratnya.

    http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-mini-topup-giveaway-by-jurnal.html

    ReplyDelete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014