Pages



• Sewa iklan RM5 sebulan (size 125x125) + review blog x 1 • KLIK TEMPAH

Wednesday, January 01, 2014

Blogskin baru untuk 2014


Assalamualaikum 


Hye semua. Korang nampak tak something new dekat blog SH? Ahaaa...akhirnya tukar juga baju blog. Padahal 2 hari lepas mood 'DILEMA' kerana SH masih sayangkan baju lama tapi nak buat acane kan. Memang cadang nak tukar pun sebab nak bangkitkan mood 'SEMANGAT' update entry. Hahaha.

Btw, sorry la kalau anak mata korang tengok blog SH ni macam tak lawa. Apa boleh buat. Tetiba teraddict dengan warna PINK padahal bukan budak PINKY pun. Layankan je la. Hehe.


Salam sayang
SaraHuda 


6 comments:

  1. wahhh masih cantik,, dan masih lawa blog ni hehe suka2 ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...terima kasih. font ok tak? kot ada yg tak nampak sebab halus sangat :D

      Delete
  2. Replies
    1. ehehe...malu SH. btw thanks dear ^_^

      Delete
  3. lawa jugak pink2 ni.. hehe :)
    selamat tahun baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi still tak boleh lawan sha...purple ^_^
      tq dear. selamat tahun baru juga :)

      Delete

awk komen saya sayang awk lebey...wee

Copyright by SaraHuda 2014. Powered by Blogger.
 
COPYRIGHT@SARAHUDA 2014